Direct la continutul paginii »

Carmen SAÎn acest magazin puteţi găsi modele care vă sunt la dispoziție în magazine selecte din București dar și din țară. Acest lucru se numeşte unicitate şi ne ajută să ne diferenţiem de magazinele obişnuite.

Societatea noastră comercializează încă din anul 1993 produse bărbăteşti şi de damă care s-au remarcat de-a lungul timpului prin calitatea şi design-ul atrăgător. Ca distribuitor unic ne-am format o reţea de parteneri în toată ţara.

Marca SC. CARMEN SRL este unic definită prin trei caracteristici importante: MODA, VALOAREA şi NOUTATEA PERMANENTĂ.
Pentru persoanele care nu au timp de umblat prin magazine pentru a găsi vestimentaţia sau accesoriul dorit, noi vă putem scoate din impas.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carmen SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carmen SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carmen SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.115