Direct la continutul paginii »

Sumel Electromures SRLSocietatea este capabila sa se adapteze rapid si eficient cerintelor si pretentiilor oricaror beneficiari.

Obiectul de activitate circumscrie realizarea de produse industriale, efectuarea de prelucrari mecanice de medie si mare precizie precum si colaborari in domeniul serviciilor.

Societatea Comerciala SUMEL ELECTROMURES S.A. s-a infiintat in anul 1995 si a inceput sa functioneze efectiv din ianuarie 1996, pana la data constituirii ea fiintand ca platforma industriala a Societatii Comerciale ELECTROMURES S.A. din care a rezultat prin divizarea partiala a acesteia.

Realizarea de produse cuprinde fabricarea de masini si utilaje industriale, respectiv linie de fabricat plasa rabitz, masina de fabricat plasa gard, scule pentru prelucrat metale, matrite de injectat mase plastice si matrite de turnat sub presiune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sumel Electromures SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sumel Electromures SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sumel Electromures SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.995