Direct la continutul paginii »

Sentec SRLScopul nostru este de a oferii clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate, precum si introducerea pe piata romaneasca a ultimelor tehnologii in domeniul transportoarelor folosite in industria alimentara.

Sentec S.R.L. este o companie in continua dezvoltare, cu o echipa tanara, adaptabila, care se remarca printr-o atitudine deschisa si inovatoare.

Sentec S.R.L. a fost fondata la Cluj in anul 2004, ca o companie privata, cu activitate in domeniul proiectarii, executiei si montajului de echipamente, utilaje si instalatii aferente industriei alimentare.

Principalele obiective ale activitatii noastre sunt productia si comercializarea de linii complete de transportoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sentec SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sentec SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sentec SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.053