Direct la continutul paginii »

Frig Service Line SRLŢinând cont de ascensiunea continuă a preţurilor, precum şi de necesitatea creşterii calităţii tuturor serviciilor, firma noastră poate asigura în permanenţă clienţilor noştri, printre cele mai bune servicii în raport preţ-calitate.

Firma FRIG SERVICE LINE este prezentă pe piaţa de profil în România din anul 2002.

Disponibilitatea echipei de service, dotarea acesteia cu scule profesionale şi cu piese de schimb, precum şi timpul scurt de reacţie pentru rezolvarea situaţiilor neplăcute, fac din echipa FRIG SERVICE LINE un aliat de nădejde al oricărui CLIENT.

Are ca obiect principal de activitate montajul, reparaţiile şi întreţinerile utilajelor frigorifice aflate în dotarea supermarket-urilor, fabricilor de mezeluri, prelucrarea carnii şi abatoarelor. Totodată producem centrale frigorifice de diverse puteri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Frig Service Line SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Frig Service Line SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Frig Service Line SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.157