Direct la continutul paginii »

Mat SALe oferim clientilor nostri peste 5.000 de piese de schimb, iar prin intermediul utilajelor cu CNC, prestam servicii de realizare de piese executate prin debitare, indoire sau ambutisare si prelucrari mecanice.

Istoria MAT Craiova a inceput in anul 1878, intr-un atelier de fabricat si reparat masini agricole, sucursala a firmei Clayton-Shussliworth din Anglia.

In plus, prin sectorul dedicat constructiilor metalice, executam sasie, carcase sudate, buncare si rezervoare pentru companii ce opereaza in domenii de inalta tehnicitate.

Asiguram clientii nostri, carora le datoram numai respect si pretuire, ca vom pune mereu in slujba lor intreaga noastra forta, traditie si competenta !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mat SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mat SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mat SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.115