Direct la continutul paginii »

Crh Structural Concrete SRLCu o locaţie strategică în Ploieşti, un important nod comercial aflat la 60 km de Bucureşti, ERGON a început în 2006 construcţia uneia dintre cele mai moderne şi noi fabrici din Europa, având o suprafaţă de 9000 m2 pe un teren de 17 hectare.

Ca pretutindeni în Europa, ERGON se concentrează în a deveni un lider de piaţă în betonul prefabricat precomprimat, oferind servicii de înaltă calitate pentru: proiectare, producţie, transport şi montaj.

ERGON a fost înfiinţat în anul 1963 în Lier având o excelentă locaţie între Antwerp şi Brussels, cu facilităţi deosebite de alimentare cu materie primă prin Nete Canal. De la înfiinţarea sa ERGON a trecut printr-o continuă dezvoltare.

Gama de produse este formată din elemente prefabricate şi pretensionate din beton pentru clădiri, grinzi pentru poduri, plăci dublu-T pentru planşee, făşii cu goluri şi o multitudine de alte produse precum pereţi prefabricaţi, scări, segmente pentru tuneluri, platforme, etc. ERGON asigură deopotrivă servicii de proiectare, transport şi montaj.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crh Structural Concrete SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crh Structural Concrete SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crh Structural Concrete SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.267