Direct la continutul paginii »

Diatools SRLFabricam o gama completa de scule diamantate pentru taierea, gaurirea, profilarea slefuirea pietrelor ornamentale, rocilor dure si a materialelor compozite, de la scule pentru masini manuale pina la masini CNC, de la scule standard pina la scule pentru aplicatii speciale.

Sculele diamantate sunt indispensabile pentru industria moderna de astazi. Utilizarea acestora permite atingerea unor nivele de productivitate foarte inalte la costuri de productie reduse. Optimizarea performantelor sculelor diamantate depinde de alegerea corecta a liantului in care sunt inglobate cristalele de diamant, tipul, marimea si concentratia acestora fiind selectate in functie de conditiile specifice de lucru si aplicatie. Factorii esentiali pentru utilizarea cu success a sculelor diamantate sunt puterea masinilor, viteza periferica, viteza si adincimea de taiere, caracteristicile fizico mecanice ale materialului prelucrat.

Acordam asistenta tehnica gratuit si invatam clientii nostrii cum sa obtina rezultate tehnico economice optime.

Avem peste 25 de ani experienta in fabricarea si utilizarea diamantelor sintetice si a sculelor diamantate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diatools SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Diatools SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diatools SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.645