Direct la continutul paginii »

Augusta Vin Expert SRLCu un istoric de 4 ani pe piata de profil,firma nostra ,aduce in fata cumparatorilor vinuri produse si pastrate in cea mai veche colectie de vinuri atestata in Romania inca din anul 1926.


Cele mai vechi si fructoase colaborari le avem cu Wine Princess si SCDVV Minis,producatori care prin calitatea produselor oferite au dus la fidelizarea clientilor nostri cat si la atragerea altora noi.

Pe langa aceste vinuri de exceptie in oferta noastra se regasesc cu precadere vinuri romanesti de calitate ,vinuri provenite de la producatori mici si medii care tin la calitate si ne sprijina in demersul nostru de promovare si popularizare a consumului de vin.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Augusta Vin Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Augusta Vin Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Augusta Vin Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.