Direct la continutul paginii »

Horeca Distribution SRLHoreca Distribution a fost creată cu intenţia de a veni în întâmpinarea profesioniştilor din domeniul Ho.Re.Ca. , în momentul de faţă fiind unul din principalii distribuitori pe piaţa de ambalaje din România.

Toate produsele sunt din import, provenienţă UE - Germania, Franţa, Italia, Grecia şi deţin certificate de calitate şi sanitar veterinare în conformitate cu standardele internaţionale.

Beneficiind de cea mai completă gamă de produse de unică folosinţă de pe piaţă din România, de o calitate la nivelul cerinţelor Europene, precum şi de o echipă de profesionişti în domeniu, suntem convinşi că reprezentăm partenerul dumneavoastră ideal.

Articole din plastic,

Articole termorezistente,

Articole din aluminiuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Horeca Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Horeca Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Horeca Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.