Direct la continutul paginii »

Walnut SRLS.C . WALNUT S.R.L. are ca si obiect de activitate “ prelucrarea si conservarea fructelor ” si detine un punct de lucru , o hala agroalimentara in Goranu, str. Lespezi nr. 99.

S.C . WALNUT S.R.L. are hala de productie care corespunde si respecta normele HACCP, inclusiv trasabilitatea fabricatiei si a produselor finite, fiind singura din judetul VALCEA cu acest obiect de activitate.

Unitatea de productie si mijlocul de transport specializat detin Avize Sanitar si Avize Sanitar-Veterinar conforme legislatiei in vigoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Walnut SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Walnut SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Walnut SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.202