Direct la continutul paginii »

Il Caffe Servexim SRLsuntem o societate mixtă româno-italiană, ajunsă la o vârstă respectabilă de 13 ani, timp în care ne-am menţinut în topul producătorilor de cafea din România.

În 1996 ne-am început activitatea, însă bazele parteneriatului au fost stabilite încă din 1995 - Cesare Magnelli (de provenienţă din Florenţa ) este punctul nostru de pornire, având renumele unei firme care produce o cafea de calitate Bar încă din 1878, cu o experienţă de peste 120 de ani în domeniu.

Credem cu tărie în unicitatea produselor şi serviciilor noastre pe piaţa românească – producem cafea de înaltă calitate numai pentru cafenele, baruri şi restaurante, o marfă pe care nu o veţi găsi în alimentare sau magazine, ci doar prin reţelele noastre de distribuţie.

Pas cu pas – importăm cafeaua verde, o prăjim, o măcinăm, o ambalăm în unităţile proprii pentru a ne asigura de respectarea standardelor de calitate. Noi nu producem cafea în serie, ci vă garantăm regăsirea aromei unice în fiecare pachet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Il Caffe Servexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Il Caffe Servexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Il Caffe Servexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.900