Direct la continutul paginii »

Paulista SRLSC PAULISTA SRL s-a înfiinţat în anul 1991, principalul obiect de activitate fiind comerţul cu amănuntul.


În anul 2000 societatea îşi modifică actul constitutiv, noul obiect de activitate fiind produsele de panificaţie şi patiserie. Capacitatea de producţie s-a mărit prin achizitionarea de noi utilaje, mai performante, de mare productivitate, care au contribuit totodată şi la creşterea calităţii produselor obţinute.


Oferta de produse s-a mărit, atât ca sortimentaţie cât şi ca prezentare. De la grisinele ambalate la 75 g, simple, cu sare, mac şi susan s-a trecut la fabricarea grisinelor cu arome: pizza, brînză, mexicană, smântână,
şuncă. S-a trecut la ambalarea grisinelor şi covrigeilor la diferite gramaje cum ar fi: 100 g, 3 kg, 4 kg şi diferite tipodimensiuni de ambalaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paulista SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paulista SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paulista SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.632