Direct la continutul paginii »

Chitulescu Prod SRLSocietatea comercială Chiţulescu Prod SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi este înmatriculată în Registrul Comerţului începând cu data de 06.05.1994.

Societatea are sediul în Târgovişte, Bulevardul Eroilor nr. 22 şi a dispus la înfiinţare de un capital social subscris şi vărsat de 200 lei. În prezent capitalul social a fost majorat la 16 450 lei, iar patrimoniul societăţii este estimat la circa 3 milioane lei.

Societatea comercială Chiţulescu Prod SRL este persoană juridică română şi s-a constituit cu răspundere limitată, iar parţile sociale sunt deţinute de un singur acţionar, formând o societate cu unic asociat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chitulescu Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chitulescu Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chitulescu Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.038