Direct la continutul paginii »

Belpan SRLFirma Belpan Suceava a fost înfiinţată în anul 1994, remarcându-se în fabricarea şi comercializarea pâinii. Din 1997, Belpan activează şi inovează în domeniul produselor de cofetărie şi patiserie.

În prezent, prioritară este activitatea de cofetărie.

Calitatea şi imaginea reprezintă o prioritate şi facem o selecţie riguroasă a ingredientelor folosite, respectând în acelaşi timp Normele Europene în vigoare.

Suntem o echipă şi facem fiecare lucru cu pasiune şi responsabilitate, iar părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.

Belpan îţi stă alături, mai nou, cu cadouri personalizate din ciocolată şi atenţii pentru orice ocazie, eveniment şi buget.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Belpan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Belpan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Belpan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.912