Direct la continutul paginii »

Pufulete SRLeste una din puținele firme producătoare de pufuleți care au implmentat un proces tehnologic de ultimă generație, conform ISO 22000.

Lider de piață în ceea ce privește calitatea produselor sale, S.C. Pufulete S.R.L este deschis propunerilor de colaborare sau parteneriat. Contactati-ne la nr de telefon : +40 262 293 467 sau scrieti-ne pe adresa de e-mail : [email protected]
Veți fi contactați de unul din operatorii noștri în maxim 24 de ore.
Momentan, pufuleții sunt prezenți pe piețele din Cluj, Satu mare, Maramures, Tg. Mures, Bistrita Nasaud.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pufulete SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pufulete SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pufulete SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.701