Direct la continutul paginii »

Romaris SRLFirma SC ROMARIS SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi a avut o ascensiune rapidă încă din primele luni de activitate datorită lungii experienţe anterioare în transporturi.

Principalii noştrii clienţi sînt firmele de construcţii şi transport dar şi persoanele fizice. Pentru aceasta avem colaboratori în toată Europa.

Compania SC ROMARIS SRL are ca principale domenii de activitate: transportul intern si international, importul şi comercializarea utilajelor pentru construcţii, precum şi închirierea utilajelor şi echipamentelor pentru construcţii.

Firma noastră , prin angajaţii săi, desfăşoară activitatea necesară pentru conceperea unui proiect al transportului pe rute optime, în funcţie de locul incărcării, locul descărcării, felul mărfii transportate şi obţinerea de autorizaţii necesare până la finalizarea transportului în cele mai bune condiţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romaris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romaris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romaris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.678