Direct la continutul paginii »

Dymotec SRLLa inceputul anului 2005, compania DYMOTEC SRL ROMÂNIA a devenit realitate. Avand in spate o bogată experienţă acumulată in Belgia, DYMOTEC SRL ROMANIA este hotărată să cucerească piaţa romanească in domeniul automatizărilor industriale.

In acest moment lucrăm deja cu principalii furnizori de apă, gaz si electricitate ajutandu-i la automatizarea proceselor de producţie si vizualizarea diferitelor puncte situate pe teren. In realizarea acestor automatizări am folosit automatul programabil TBOX.

La cea de-a zecea aniversare a firmei DYMOTEC NV BELGIA, managementul Corporaţiei DYMOGROUP a decis să dezvolte activităţile existente şi să infiinţeze o nouă companie in străinătate. Ca locaţie a noii companii, DYMOGROUP a ales oraşul BAIA MARE din ROMANIA.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dymotec SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dymotec SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dymotec SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.507