Direct la continutul paginii »

Macranda SRL



Bine ati venit pe Nevertebrate.ro. Aici puteti gasi mai mult de 2000 produse ptr Acvarii cu Pesti, Creveti, Melci, Crabi de apa dulce sau sarata.

Oferta cuprinde seturi complete de acvariu, acvarii la comanda, mobilier acvariu si plante de acvariu ptr aquascape-uri deosebite.

Va mai oferim hrana, fertilizanti ptr plante, filtre externe si interne, sisteme CO2, sisteme de racire a apei de acvariu, sisteme de iluminare, teste de apa, sterilizatoare UV si multe altele.

O gama variata de plante naturale de acvariu. Utilizand aceste plante naturale se pot realiza peisaje deosebite in acvariu

Oferta seturi complete de acvariu, confectionate profesional, echipate complet cu filtrare, iluminare si incalzire.

Plantele de acvariu isi iau nutrientii din apa sau din substrat. Acestia trebuie suplimentati prin intermediul fertilizantilor de acvariu.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Macranda SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Macranda SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Macranda SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.