Direct la continutul paginii »

Vitimas SRLFondată în 1951, S.C. VITIMAS S.A. Tecuci este astăzi un important producător de piese de schimb şi echipamente destinate industriei constructoare de maşini, metalurgie.

Cu sediul în Tecuci, judeţul Galaţi, S.C. VITIMAS S.A. este o societate cu capital majoritar privat, cu un număr mediu de 200 de salariaţi, având capital social de 305.241 € şi o cifră de afaceri de 2.400.000 €/an

Utilizarea de materii prime de prima calitate, furnizate de producători de tradiţie in domeniu sunt elementele principale care contribuie la obţinerea calităţii deosebite ale produselor marca S.C. VITIMAS S.A..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vitimas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vitimas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vitimas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.441