Direct la continutul paginii »

I.s.m. Industrial Supply Machinery Trade Romania SRLISM Trade Romania apartine grupului de firme ISM, cu sediul central in Viena/Austria. Experienta de peste 30 de ani, a grupului, in industria de ambalaje, este un argument important pentru toti partenerii nostri de afaceri.

La acesta se adauga, bineinteles, o selectare extrem de atenta a furnizorilor nostri, ale caror produse le regasiti in oferta noastra.

Veti gasi in oferta noastra masini, echipamente, utilaje si aparate necesare productiei si procesarii de hartie si carton, dar in special pentru productia de ambalaje din hartie, carton, carton ondulat si de amabalaje flexibile.

Complementar oferim un numar important de materiale consumabile, pentru constructia de stante si pentru tiparul flexo sau roto.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.s.m. Industrial Supply Machinery Trade Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I.s.m. Industrial Supply Machinery Trade Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.s.m. Industrial Supply Machinery Trade Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.986