Direct la continutul paginii »

Cast Comex SRLSERIOZITATE, COMPETENTA, CALITATE – iata principalele caracteristici ale societatii Cast Grup, societate cu un nume deja cunoscut pe piata romaneasca a furnizorilor de echipamente pentru industrie alimentara.

Societatea Cast Grup are la ora actuala ca principal obiect de activitate comercializarea si punerea in functiune a utilajelor de mare productivitate, destinate industriei alimentare in general si a moraritului si panificatiei in special.

Participam in mod sustinut la pregatirea proiectelor de finantare elaborate de catre clientii nostri oferind consultanta privind proiectele de modernizare, dotare, amenajare spatii, fluxuri tehnologice si finantare din fonduri europene.

Din dorinta de a ajuta ridicarea nivelului pietei romanesti de profil in ceea ce priveste calitatea si prezentarea produselor la realitatile europene, desfasuram activitati de informare, educare si perfectionare a celor ce activeaza in acest domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cast Comex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cast Comex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cast Comex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.