Direct la continutul paginii »

Caval SAAvand in vedere combinatia fier forjat cu lemn,piatra si sticla, executam produse specifice pentru toate incaperile casei, dupa standardul firmei sau proiecte speciale pentru gradul de originalitate cerut de client, in stil clasic sau modern.

S.C. CAVAL S.A. este firma producatoare si exportatoare de mobilier si produse decorative din FIER FORJAT EXECUTAT MANUAL, combinat cu lemn, piatra si sticla.

Oferta noastra cuprinde de asemenea piese de mobilier pentru terase si gradini.

Producem de asemenea candelabre, lampadare, aplice si alte corpuri de iluminat. Totodata suntem producatori de candelabre, aplice si diferite piese de mobilier bisericesc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Caval SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Caval SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Caval SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.508