Direct la continutul paginii »

Render Com SRLRENDER COM are ca obiect de activitate importul si comercializarea de uleiuri si grasimi vegetale, ulei de masline, otet, masline si cacao, fiind unul dintre principalii furnizori de uleiuri si grasimi pentru foarte multe companii de renume din Romania.

Din anul 2000, RENDER COM incepe colaborarea cu Cargill Malaysia, primind exclusivitate din partea acestuia pentru piata romaneasca. Alaturi de uleiul de palmier, a inceput sa importe si grasimi vegetale folostite in industria alimentara.

Oferim consumatorilor nostri numai produse naturale, de o calitate superioara, obtinute prin cele mai moderne procedee in conditii de protectie a mediului, contribuind astfel la ridicarea standardelor calitative ale productiei autohtone, prin aprovizionarea ei cu materii prime de o calitate testata si mentinuta de-a lungul timpului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Render Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Render Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Render Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.