Direct la continutul paginii »

Omig SRLOmig SRL este o firmă prezentă pe piaţă de mai mult de 30 de ani care operează in sectorul instalațiilor şi construiește în conformitate cu cele mai exigente norme comunitare, echipamente și instalații fixe, semi fixe și transportabile, pentru prelucrarea de agregate de carieră și balastieră sau pentru prelucrarea de materiale recuperabile în procesele de reciclare.

Pentru ca întotdeauna să reușească să satisfacă cele mai exigente cereri din partea clienților săi, OMIG este în măsura sa dezvolte soluții inovative de modernizare, realizând mașini capabile să acopere cele mai exigente cerințe ale clienților

Proiectarea și realizarea acestor tipuri de instalații necesită o vastă experiență în domeniu și înalte cunostințe tehnologice, în plus, cunostințe specifice acumulate direct din zonele de extracție, unde în continuu contact cu operatorii, problemele apărute și experiențele personale duc împreună la căutarea și realizarea permanenta de noi soluții mai eficace și funcționaleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omig SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Omig SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omig SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.