Direct la continutul paginii »

Saint Gobain Glass Romania SRLCu o istorie de aproape 350 de ani, presărată de evenimente ce vor rămâne în istorie, Saint-Gobain Glass a influenţat arhitectura şi, mai târziu, designul modernist, remarcându-se încă de la început ca un deschizător de drumuri.

Astăzi, Saint-Gobain Glass se află printre primele o sută de companii din lume ce acţionează în domeniul producţiei şi distribuţiei materialelor de construcţii. Arhitectura şi designul au fost reinventate iar Saint-Gobain Glass a creat o nouă viziune bazată pe două elemente: inovaţia şi grija pentru mediul înconjurător.

Dezvoltarea Saint-Gobain în România este realizată de:

-Achiziţionarea şi modernizarea unor societăţi locale
-Construcţia de fabrici „green field"

Inovaţia este principalul motor al companiei Saint-Gobain Glass. Indiferet că este vorba despre segmentul rezidenţial sau cel non-rezidenţial, Saint-Gobain Glass introduce constant pe piaţă produse unice, ce au ca scop mărirea confortului şi oferirea unei baze solide de plecare pentru proiecte arhitectonice de mare valoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Saint Gobain Glass Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Saint Gobain Glass Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Saint Gobain Glass Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.442