Direct la continutul paginii »

Senin SRLSENIN a inceput productia de benzi adezive de impachetare pe suport de BOPP si adeziv acrilic in anul 2005 in Timisoara. Produsul a fost reprezentat de brandul SENTO si scopul a fost introducerea acestuia ca un produs de calitate, cu pret accesibil.

Calitatea produsului, flexibilitatea si o echipa tanara, dinamica si orientata catre cerintele clientilor au contribuit la o crestere anuala semnificativa.

Bazandu-ne pe experienta acumulata si pe cerintele pietei, in anul 2009 am demarat productia urmatoarelor tipuri de produse:

- Banda adeziva de impachetare pe support de BOPP si adeziv pe baza de solvent;
- Banda de mascare pentru uz general cu adeziv pe baza de hot melt;
- Banda de mascare pentru constructii rezistenta la temperatura de pana la 60°C cu adeziv pe baza de cauciuc natural/ solvent;
- Banda de mascare pentru industria automotive rezistenta la temperature de 80°C cu adeziv pe baza de cauciuc natural/ solvent.

Angajamentul pe care ni-l luam catre clientii nostri le asigura produse mai bune, preturi competitive si calitate la indemana.

Scopul nostru este de a introduce produse noi care sa ne permita sa castigam si alte segmente ale pietei si sa servim in acest fel nevoile clientilor nostri in cel mai eficient mod posibil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Senin SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Senin SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Senin SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.