Direct la continutul paginii »

Betoane Si Prefabricate SRLBeton si Prefabricate detine Sistemul de management al calitatii si Controlul productiei in fabrica, certificate de catre Quality Cert, organism acreditat de RENAR.

Statia noastra de beton este o instalatie complexa pentru prepararea si livrarea betonului, formata din echipamente de depozitare agregate, dozarea acestora si malaxarea betonului.

Beton si Prefabricate Srl produce o gama variata de beton in conformitate cu noul Cod de practica pentru producerea betonului, CP 012-1/2007.

Beton si Prefabriacate Srl are laborator propriu de incercari - grad II - autorizat ISC, care efectueaza analize fizico - mecanice pe materii prime (agregate, ciment) si beton proaspat si intarit.

Reteta de beton se comanda prin calculator care asista dozarea, corectiile dinamice si aditivarea. De asemenea, acesta gestioneaza toate consumurile de agregate, ciment, aditiv, apa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Betoane Si Prefabricate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Betoane Si Prefabricate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Betoane Si Prefabricate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.078