Direct la continutul paginii »

Carocaz SrlAvand in vedere locul important pe care il ocupa firma CAROCAZ pe piata romaneasca, una din preocuparile de baza a fost respectarea standardelor in vigoare, lucru dovedit de certificarile pe care le-a obtinut in timp.

Infiintata in anul 2001, cu actionariat integral romanesc, SC CAROCAZ SRL are ca domeniu principal de activitate productia si comercializarea placilor din polistiren expandat ignifug pentru constructii la standarde internationale, dibluri si adevizi pentru prinderea si lipirea polistirenului expandat. In acelasi timp, transportul intern si international este una din activitatile ce au cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii 2 ani.

Compania noastra are o activitate ce se intinde la nivelul intregii tari, activitate sustinuta de o echipa de vanzari profesionista.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carocaz Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carocaz Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carocaz Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.