Direct la continutul paginii »

Prestarea SrlAm luat fiinţă în 1991. De-a lungul timpului am învăţat că cel mai important este să ne ascultăm clienţii. Doar aşa am putut evolua. În prezent, vă punem la dispoziţie avantajele unei tehnologii de ultimă generaţie şi o vastă experienţă în domeniul producţiei tâmplăriei din PVC şi Aluminiu.

Investim în tehnologie şi, ce este mai important, în oameni.
PRESTAREA înseamnă dezvoltare continuă pentru a vă oferi produsele şi serviciile de care aveţi nevoie. Pe lângă gama variată de produse, vă oferim un pachet complet de servicii profesioniste de montaj, service şi postservice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prestarea Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prestarea Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prestarea Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.