Direct la continutul paginii »

Firma Hutton SRL



Hutton este cel mai mare producător de paste făinoase cu capital integral autohton din Ardeal, având o experiență de 20 de ani în acest domeniu.

Lider detașat pe piața sătmăreană, Hutton pune la dispoziția consumatorilor un sortiment deosebit de bogat de tăiței și paste scurte incluzând 44 de produse în 20 de forme, pornind de la produse de post (fără ouă) până la specialități cu 8 ouă cunoscute sub denumirea de „Tăiței de nuntă”. Folosirea ouălor proaspete și a făinurilor de calitate superioară ne permite obținerea unor produse excelente, cu un timp redus de fierbere, apreciate de consumatori de-a lungul anilor.

Suntem motivați și punem pasiune în ceea ce facem, iar fiindcă prima noastră considerație a fost calitatea și satisfacția clientului, din vara anului 2006 am implementat Sistemul de management integrat Calitate-Siguranța Alimentului în conformitate cu standardele ISO9001/2001, ISO22000/2005 și în concordanță cu recomandările Codex Alimentarius, iar în ianuarie 2007 am obținut certificarea.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Firma Hutton SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Firma Hutton SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Firma Hutton SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.935