Direct la continutul paginii »

Millenium Trans Impex SRLS.C. MILLENIUM TRANS IMPEX S.R.L. are ca obiect principal de activitate transportul de persoane avand cod CAEN 6021 – Alte transporturi terestre de calatori pe baza de grafic.

Conducerea societatii este asigurata prin Adunarea Generala a Asociatilor. Administrarea societatii se realizeaza printr-un Administrator numit prin act constitutiv, pe o perioada de 4 ani.

De la data infiintarii, societatea si-a desfasurat activitatea numai in domeniul transportului rutier public de persoane prin servicii regulate pana in anul 2004 cand a avut loc o prima majorare importanta a capitalului social. Aceasta infuzie de capital a fost utilizata pentru achizitia de autoturisme destinate desfasurarii activitatii de transport in regim de taxi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Millenium Trans Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Millenium Trans Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Millenium Trans Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.086