Direct la continutul paginii »

Logisphera SRLSuntem o firma de transport marfa, cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului , ce dispune de un personal calificat si experimentat.

Incheiem contracte de transport , numai in avantajul dnv.

Efectuam transport marfa, si transport mobila , in Bucuresti si in toata Romania.

Prin seriozitate si angajati cu experienta in domeniul transportului , firma noastra efectueaza servicii de calitate din domeniul transportului de marfuri si mobilier.

Incheiem contracte negociabile de transport , atat cu firme cat si cu persoane fizice.

Pe parcursul transportului , marfa dumneavoastra este asigurata , astfel incat dumneavoastra puteti fi siguri de siguranta in care aceasta se afla.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Logisphera SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Logisphera SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Logisphera SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.172