Direct la continutul paginii »

S.i.c.e.p. SRLSC "S.I.C.E.P" SRL - CENTRUL DE INSTRUIRE "MURES-TRANSILVANIA" A luat fiinta in septembrie 2005 si desfasoara activitati in domeniul formarii profesionale.

Pe langa programele de formare profesionala autorizate, Centrul de Instruire Mures Transilvania desfasoara activitati de formare profesionala personalizate pentru organizatii economice, institutii publice, persoane fizice, la cerere.
In perioada octombrie 2005 - decembrie 2009 au participat la activitati de formare profesionala un numar de peste 3000 de cursanti.


Cursurile organizate se deruleaza conform prevederilor OG 129/2000 republicata, beneficiind de autorizarea Ministerului Muncii, Familiei, Egalitatii de Sanse si Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala al Adultilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.i.c.e.p. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.i.c.e.p. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.i.c.e.p. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.