Direct la continutul paginii »

Transliquid SRLSocietatea noastra are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de transport international rutier de marfuri, cu precadere alimentare (lichide vrac si produse perisabile: lapte, uleiuri vegetale, vinuri, sucuri de fructe), pentru realizarea carora dispunem de toate elementele necesare.

Efectuam transporturi catre toate tarile din Uniunea Europeana, în special în Germania, Olanda si Italia, de unde cisternele noastre încarca frecvent.

O caracteristica esentiala a activitatii noastre este rapiditatea cu care derulam transporturile, ca urmare a profesionalismului personalului firmei care este specializat si are o larga experienta în domeniul transporturilor internationale rutiere, având o traditie de 25 ani în acest domeniu.

Transliquid SRL are o echipa de profesionisti, pregatita sa asigure o servire optima a clientului. Preturile practicate sunt adaptate la nivelul pietei si se negociaza în functie de distante si de volumul transporturilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transliquid SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Transliquid SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transliquid SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.492