Direct la continutul paginii »

Gamanor SRLCompania distribuie in Romania o gama variata de produse si echipamente industriale sub marca unor importanti producatori din Europa, unde amintim:STIHL, VIKING ,BOSCH,3M,REHAU,ABEBA , ANTISTAT,ETC.

GAMANOR este una dintre companiile din domeniul distributiei sculelor si produselor industriale si incaltaminte destinate departamentelor de productie de orice gen, chimicale, folosite in industria electronica si auto, echipamente industriale, cat si produse antistatice.

Actiunile si initiativele noastre au la bază dorinta unor relatii de lunga durata reciproc benefice.

Compania GAMANOR este divizata in trei mari categorii de servicii.

Cea mai importanta ramura este distributia variata de produse si echipamente industriale, firma GAMANOR va mai pune la dispozitie alte doua ramuri ce vin in sprijinul clientilor de profil produse maraca Stihl-Viking si tamplarie PVC Rehau.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gamanor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gamanor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gamanor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.