Direct la continutul paginii »

Lucimet Prod SRLContainerele Lucimet sunt executate in conformitate cu standardele europene cu aplicarea noilor tehnologii de productie moderne si cu mare accent pus pe calitate si durabilitate. Din acest motiv noi oferim garantie indelungata produselor noastre.

Va ajutam sa strangeti si transportati deseuri prin livrarea unor produse de calitate si diverse dimensiuni special pentru tipul de gunoi dorit (urban sau industrial) conform normelor europene.

Lucimet Prod SRL este o companie cu capital integral privat infiintata in 2003 si are ca obiect de activitate producerea de containere menajere si industriale din metal si alte instrumente prevazute pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucimet Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lucimet Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucimet Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.589