Direct la continutul paginii »

Dafelco SRLDAFELCO SRL este o prestigioasă firmă privată care s-a impus prin calitatea si fiabilitatea produselor , prin respectul pe care il acordă clienţilor săi, prin adaptarea rapidă la cerinţele pieţei, în prezent având o indelungă experienţă în domeniu.

Odată cu achiziţionarea noului sediu, societatea noastra şi-a mărit numărul de contracte de parteneriat, diversificindu-şi în continuare domeniul de activitate.

Societatea Comercială DAFELCO SRL Botoşani a fost înfiinţată în 1994, având ca obiect de activitate proiectare, producţie şi montaj de dulapuri si tablouri electrice de distribuţie şi comandă de joasă tensiune ( 0,4 - 20kV ); confecţii metalice.

Legăturile strînse precum ţi seriozitatea cu care se abordează şi rezolvă problemele legate de furnizarea produselor, necesare bunei desfăşurări a producţiei firmelor colaboratoare, a dus la sporirea încrederii partenerilor şi în anul 2003.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dafelco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dafelco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dafelco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.216