Direct la continutul paginii »

Euro Grup SRLBATM - Baza de Aprovizionare si Transport Muntenia SA se naste in 2002, ca o companie puternica ce urmeaza a deveni un reper in cadrul bazelor de aprovizionare, dezvoltandu-si tot mai mult aria de actiune atat pe plan intern cat si international.

Incercand tot mai mult sa satisfaca cererile clientilor sai, compania BATM profileaza pe echipamente de protectie a muncii la standarde internationale.

BATM continua sa investeasca in cautarea unor produse sigure si in dezvoltarea unor sisteme informatice si organizatorice mai performante pentru a oferi un serviciu de o caliatete superioara, strategiile si managementul firmei urmarind sa completeze si sa dirijeze extinderea companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.433