Direct la continutul paginii »

Electroconat SRLFirma SC Electroconat SRL cuprinde o retea de magazine si depozite in care se pot gasi 20.000 de articole din gama instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructie, scule electrice si unelte pentru constructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina.

Diversitatea foarte mare de articole, stocuri permanente, raport excelent pret/calitate, personal instruit ritmic, servicii oferite clientilor: transport, consultanta, service, asistenta sunt atuurile noastre in fata competitiei.

Produsele comercializate care dupa parerea specialistilor reprezinta o calitate constanta si buna sunt oferite in mai multe judete prin sute de magazine din Romania.

Serviciul nostru comercial va sta la dispozitie in ceea ce priveste intocmirea comenzilor si satisfacerea dorintelor dumneavoastra individualeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electroconat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electroconat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electroconat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.