Direct la continutul paginii »

Daho Serv SRLSC Daho Serv SRL doreste sa scoata in evidenta valorile si caracteristicile produselor de igiena .

Prin diversitatea produselor oferite : echipamente igiena , produse detergent , articole curatenie , consumabile hartie , stergatoare-covorase , carucior pe suport , galeti , mopuri , saci menajeri , set curatenie - societatea noastra incerca sa ofere incredere si multumire , toate acestea imbinandu-se perfect cu o echipa de oameni care prin profesionalism si promptitudine incearca sa va stea la dispozitie.

Aveti nevoie de curatenie pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine sau locuinte ? Tempo Clean va ofera garantia deplina pentru un serviciu de calitate.

Creearea si consolidarea unei identitati pe piata produselor de igiena si accesorii sub denumirea TempoClean este esenta muncii colectivului nostru.

TempoClean - partenerul dumneavosatra ideal in noua era a curateniei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daho Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Daho Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daho Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.301