Direct la continutul paginii »

Ferexpert SrlFerexpert a fost infiintata in anul 2005, continuand traditia si linia tehnologica al Eurosteel Impex. Conducerea Eurosteel Impex a decis in 2005 dizolvarea firmei, si impartirea liniei de productie in doua.

Anul 2007, si integrarea europeana gaseste Ferexpert pregatit pentru orice provocare. Prin completarea liniei de productie am ajuns la capacitatea de productie completa (de la produsul brut la produsul finit), reusind astfel controlul complet al preturilor si calitatii produselor noastre.

In pofida greutatilor intampinate, Ferexpert va va oferi in continuare produse de calitate, garantate de numele si marca Ferexpert!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ferexpert Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ferexpert Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ferexpert Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.