Direct la continutul paginii »

Laboratoarele Chimice Dobre SrlIncepand din 1996 producem si aplicam emailuri, chituri si pardoseli epoxidice.

Astfel, firma noastra este prima firma particulara producatoare de produse peliculogene, cu capital integral privat, infiintata dupa 1989 , in conditiile liberei initiative si a economiei de piata.

Actuala societate a luat fiinta in martie 1990 in urma decretului 54/1990 , sub denumirea “ Intreprinderea Chimica ADCO “ , iar in august 1991 s-a transformat, in conformitate cu Legea 31/1991, in societate comerciala cu denumirea de “ Laboratoarele Chimice Dobre “ , fiind succesoarea in drepturi si obligatii a Intreprinderii Chimice ADCO .

Produsele noastre au o calitate foarte buna, constanta, datorita faptului ca nu s-a permis modificarea retetelor, pentru a putea tine pasul cu scaderea continua a puterii de cumparare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laboratoarele Chimice Dobre Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Laboratoarele Chimice Dobre Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laboratoarele Chimice Dobre Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.550