Direct la continutul paginii »

Metalbac & Farbe SaMarca FARBE inglobează si produse speciale, produse ce ofera protectie anticoroziva in medii cu umiditate ridicată si in medii chimice, produse cu rezistenta la temperaturi mari, produse pentru pardoseli din beton, vopsele de marcaj rutier.


Metalbac & Farbe SA este o firmă infiintata in anul 1994 cu capital privat, ce are ca principal domeniu de activitate producerea şi comercializarea de vopsele, emailuri, grunduri, lacuri, diluanti si rasini sintetice sub marca FARBE.

Personalul calificat si dotarea cu utilaje de ultima generaţie conduc la o calitate superioara a produselor FARBE. Acest fapt este confirmat si de agrementele obtinute pentru produsele comercializate, agremente eliberate de institutiile autorizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metalbac & Farbe Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metalbac & Farbe Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metalbac & Farbe Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.490