Direct la continutul paginii »

Auto Recovery SRLSC AUTO RECOVERY SRL a fost fondata in 2006 in Cluj-Napoca din dorinta de a aduce pe piata din ROMANIA servicii de calitate englezeasca in domeniul tractarilor si transportului auto, firma fiind partenera cu AUTO RECOVERY SERVICES din ANGLIA.

In prezent AUTO RECOVERY efectueaza: servicii de tractare camioane, recuperare camioane, autobuze, capuri tractor, utilaje de tonaj mare, transport autoturisme defecte, degajare a carosabilului, imbarcare masini avariate, transport camioane, utilaje sau autoturisme la adresa ceruta de client.


In anul 2006 AUTO RECOVERY a achizitionat prima autospecializata pentru transport auto si transport utilaje, iar la inceputul anului 2008 a achizitionat a doua autospecializata pentru tractari auto si tractari camioane din dorinta de a satisface necesitatile acestor segmente de piata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Recovery SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Recovery SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Recovery SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.