Direct la continutul paginii »

Mecon Iasi SAIn anul 1969 ca urmare a dezvoltarii constructiilor in industrie, agricultura, drumuri si a cerintei tot mai accentuate de locuinte pentru populatie, a fost nevoie de o accelerare a productivitatii in domeniu, aceasta putandu-se face in mod rapid prin mecanizarea lucrarilor de constructii, si deci infiintarea unei structuri specializate pe acest segment.

In perioada urmatoare pe scheletul sectiei respective au functionat mai multe unitati de mecanizare in constructii avand diferite denumiri si subordonari, dar cu acelasi obiect de activitate, mecanizarea lucrarilor in constructii.

Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mecon Iasi SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mecon Iasi SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mecon Iasi SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.573