Direct la continutul paginii »

Trans Sped SRLTRANS SPED - firma specializata in transporturi rutiere cu greutati si dimensiuni ce depasesc limitele maxime admise de lege.

S.C. TRANS SPED S.R.L. a luat fiinta in anul 2003 si este specializata in transporturi rutiere agabaritice, transport marfa international si intern, inchirieri automacarale. Experienta dobandita in cei 8 ani de activitate de catre personalul firmei a fost introdusa in procese si proceduri standard.

Acestea fac ca serviciile oferite sa fie de incredere, competente si de inalta calitate.


Societatea noastra dispune de toate autorizatiile necesare desfasurarii acestor tipuri de activitati precum si de personal calificat si autorizat de catre organele abilitate din Romania: Ministerul Transporturilor prin C.N.A.D.N.R. si A.R.R. Bucuresti, pentru a efectua atat transporturi agabaritice cat si insotiri cu escorte speciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Sped SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Sped SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Sped SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.046