Direct la continutul paginii »

Print Publicitar SRLPrint Publicitar este o echipa tanara pasionata de ceea ce inseamna publicitate.

Am ales diversitatea pentru a putea veni in sprijinul clientilor nostri ori de cate ori au nevoie, reusind astfel sa va scutim de cautarea a noi furnizori.

Competitivi, flexibili, creativi, prompti si profesionisti noi venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii diverse de inalta calitate.

De aceea va puteti baza pe noi ca vom gasi cele mai bune solutii publicitare bazate pe nevoile si bugetul dumneavoastra.

Colari auto:
Colam autoturime, autoutilitare, TIR-uri, stiker-e moto in intregime sau partial cu autocolant de cea mai buna calitate, printat cu imaginile dorite de client sau taiere pe cutter plotter.

Panou publicitar:
Panoul publicitar este produs pentru a identifica numele firmei dumneavoastra,produsele comercializate si diferite mesaje transmise de catre institutia dumneavoastra.

Acestea pot fi concepute impreuna cu dumneavoastra, optand pentru dimensiunea si materialul folosit ajungand astfel la cel mai bun raport CALITATE/PRET.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Print Publicitar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Print Publicitar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Print Publicitar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.