Direct la continutul paginii »

Actavis SRLGrupul Actavis este a patra companie globală lider în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de produse farmaceutice generice. Fondat în anul 1956 În Islanda, Grupul numără peste 10.000 de angajaţi care activează în aproape 40 de ţări ale lumii.

În România, actavis este preprezentat de două unităţi: Actavis Sales and Marketing - se ocupa de comercializarea şi promovarea pe piaţa din România a produselor aflate în portofoliul Grupului, şi Actavis Operations/Sindan Pharma - unitatea de producţie a grupului pentru medicamente generice oncologice de cea mai înaltă clasă.

În prezent, grupul Actavis comercializează peste 850 de produse în spitalele şi farmaciile din întreaga lume, acoperind toate ariile terapeutice relevante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Actavis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Actavis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Actavis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.249