Direct la continutul paginii »

Tratament Balnear Si Recuperare A Capacitatii De Munca T.b.r.c.m. SACele 13 unitati de tratament balnear ale societatii au o capacitate de cazare care însumeaza peste 3100 de locuri. Anual beneficiaza de serviciile noastre circa 60.000 de turisti atât din România cât si din strainatate.

Bazele de tratament sunt echipate cu aparatura medicala de ultima generatie, performanta si dispun de personal medical calificat, cu mare experienta în tratarea afectiunilor reumatismale, ale aparatului locomotor, afectiunilor intestinale, hepatice, cardio-vasculare, nevroze etc.

Societatea Comerciala de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca „T.B.R.C.M.” S.A. dispune de o importanta retea de hoteluri situate în diferite regiuni climatice ale României.

Hotelurile de foarte buna calitate si restaurantele elegante sunt deservite de personal calificat, care va întâmpina cu caldura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tratament Balnear Si Recuperare A Capacitatii De Munca T.b.r.c.m. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tratament Balnear Si Recuperare A Capacitatii De Munca T.b.r.c.m. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tratament Balnear Si Recuperare A Capacitatii De Munca T.b.r.c.m. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.