Direct la continutul paginii »

Specimed Com SRLSpecimed s-a infiintat in vara anului 2003 si face parte dintr-un renumit holding international.

Specimed dispune de la sfarsitul anului 2009 de un depozit la standarde europene avand pentru fiecare domeniu de activitate personal specializat, atat in tara cat si in strainatate.

Specimed se implica activ in tratamentul insuficientei renale cronice, prin infiintarea centrului de dializa de la Braila, inaugurat in anul 2008.

Novalac - gama de lapte praf cu formule adaptate fiecarui sugar, creata special pentru a veni in intampinarea nevoilor in schimbare ale celor mici si pentru a rezolva afectiunile gastrointestinale frecvent aparute la aceasta varsta.

Carisolv pentru protejarea tesutului si indepartarea fara dureri a cariilor dentareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Specimed Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Specimed Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Specimed Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.746